Gemeente Zeewolde hangt claim van 25 miljoen boven het hoofd

Handhavers van de gemeente Zeewolde verzegelen de voordeur van een bungalow op Buitenplaats Horsterwold. © Bram van de Biezen

De situatie op en rond de Bosruiterweg in Zeewolde is al langere tijd een terugkerend onderwerp. Niet alleen op deze website, maar ook op lokale, regionale en de laatste tijd helaas ook landelijke media.

Het reilen en zeilen daar – en daarmee ook de rol van de Gemeente Zeewolde en haar Burgervader Gorter – is de bron voor een inmiddels omvangrijk en duur hoofdpijndossier.

Hoofdpijn voor bewoners en eigenaren, de Gemeente Zeewolde en inmiddels ook voor een aantal landelijke politieke partijen die Kamervragen stellen.

Zaterdag 24 augustus verscheen het bericht in de Stentor met een claim van € 25.000.000,- namens De Vereniging Van Eigenaren van recreatiepark Buitenplaats Horsterwold.

Afgelopen weken verschenen er meerdere artikelen over het onderwerp in De Stentor: Klik hier

Denken en mogelijkheden
Naast dergelijke ellende en megahoge claims ten koste van bewoners en burgers van Zeewolde, wordt er echter ook gedacht in mogelijkheden: En, haalbaar of niet, is de suggestie om alsnog een woonbestemming toe te kennen daar een mooi voorbeeld van.
Zie het stuk hierover in ‘Blik op Zeewolde’.

Wordt vervolgd.

Share on linkedin
Linkedin
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Voel je vrij om deze informatie te delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *