Albanese maffiabende opgepakt in Zeewolde .

Donderdag 8 augustus heeft de politie een inval gedaan bij een bungalow aan de Bosruiterweg 25-108 .

Er is niet bekend hoeveel mensen er zijn opgepakt. De inval vond plaats nadat de politie geruime tijd had gesurveilleerd. Er waren tenminste 6 politievoertuigen bij de actie betrokken.

Er waren voortdurend klachten over de huurders , omdat er zaken opvielen die niet normaal waren.

Zoals exclusieve auto’s met zeer jonge bestuurders, ’s nachts “werk”verkeer, bloedmooie meisjes die niet gezien mochten worden , gevechtshonden en -hanen , camera’s in de  dakgoot en zo nu en dan geweerlopen uit het raam.

Met de meldingen van omwonenden is echter jarenlang nooit iets gedaan , maar nu is er dus uiteindelijk werkelijk opgetreden door de politie.

In de woning werd ook een wietplantage aangetroffen en er loopt nu een onderzoek waarover de politie nog niets prijs wil geven.

In de wekelijkse politieberichten is geen melding te vinden over de inval , net zoals meerdere 112 -meldingen in de maanden juni , juli en augustus aan de Bosruiterweg ook niet zijn gepubliceerd.

Het is bijzonder dat de gemeentelijke BOA’s bij hun stelselmatige en bijna dagelijkse controle’s nooit iets hebben waargenomen .

De Albanese maffia is niet meer aanwezig op Buitenplaats Horsterwold .

De wietplantage is verwijderd .

Het vakantieseizoen is voorbij en de vakantiegangers zijn vertrokken.

Door de beperkte verhuurmogelijkheden van de bungalow’s , de leegstand en het gebrek aan sociale controle’s  , wordt dit wederom een ideale plek voor huurders die niet gezien willen worden.

Volgens goed ingelichte kringen is de oorspronkelijke eigenaar van de woning 25-108 failliet verklaard als gevolg van de waardedaling van ca 50 % .

De bank heeft de woning destijds geveild . Een koper van buitenlandse afkomst werd de nieuwe eigenaar , waarna deze huurders in beeld kwamen.

 

Bron: o.a Van droom tot drama.

 

Share on linkedin
Linkedin
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Voel je vrij om deze informatie te delen

1 reactie op “Albanese maffiabende opgepakt in Zeewolde .

  1. M.I hebben de boa s , de ingehuurde MB All medewerkers opdracht om bepaalde dingen wel of niet te zien . In de lange periode dat de eigenaren van de recreatie woningen werden gestalkt in opdracht van de Burgemeester en uitsluitend de burgemeester die de portefeuille afpakte van de verantwoordelijk wethouder, werd het een prestige kwestie. De pers werd gemuilkorfd, nog steeds mogen misstanden in de gemeente Zeewolde niet gepubliceerd worden , Daar zijn zeker met betrekking tot de arbeidsmigranten legio voorbeelden van. De gemeente had altijd zijn eigen verhaal als het niet anders kon. Maar dan verder over die Boa opdrachten. Vele woningen soms 15 stuks werden voorzien van Zuid Afrikaanse vlaggen, Stelselmatig werden deze woningen ontzien. De Beheerder van die woningen vertelde de eigenaren dat hij toestemming had van de gemeente om de arbeidsmigranten te huisvesten. Dat is denk ik nooit op papier gezet, maar gelet op de behandeling is vast wel de indruk gewekt bij de beheerder dat van enige bescherming sprake kon zijn. Aan het begin van de arbeidsmigranten huisvesting in Zeewolde , is met de bevolking afgesproken door B en W en de gemeenteraad dat een maximum va 600 personen gehuisvest zouden worden in het z.g Polen Hotel .Dat zijn er nu rond 1500. Hoe zo de boel belazeren. Omdat er een groot tekort was aan plaatsen voor deze arbeidsmigranten werd Buitenplaats Horsterwold dankbaar voor zover met rust gelaten voor wat betreft deze arb migr, Het vreemde is dat sinds jaar en dag de meeste , zeg 75 procent buiten de gemeente Zeewolde werkt. Totaal moeten er thans in dorp, in het Polen Hotel, Bij de boeren met vergunning, nog talloze arbeidsmigranten in Zeewolde verblijven. Ik schat het op ruim 2000 personen. Het zou leuk zijn als de gemeente Zeewolde in de toekomst een eerlijke en toegewijde burgemeester mag begroeten. De huidige heeft veel leed veroorzaakt met zijn beleid op recreatiepark Buitenplaats Horsterwold. De claim van 25 miljoen komt er .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *