“Polenhotel” Zeewolde heeft nieuwe eigenaar.

 

Het bewuste terrein de Bosruiter. totaal 21 ha. Met 15 logiesgebouwen voor eerst 600 asielzoekers, maar nu toch weer 600 arbeidsmigranten. Op het “groene” terrein staan inmiddels 140 chalets voor nog eens 600″poolse” arbeidsmigranten.

 

Het “Polenhotel ” met zijn 120 stacaravans voor ruim 600 arbeidsmigranten en het  voormalige AZC , eveneens met 600 bedden heeft een nieuwe eigenaar .

H.A.M b.v heeft het complex aan de Bosruiterweg in Zeewolde verkocht aan een onbekende koper, mogelijk uit de uitzendbranche .

Met ingang van oktober 2018 is het AZC wegens gebrek aan asielzoekers gesloten en hebben deze gebouwen nu eveneens de bestemming gekregen voor huisvesting van nog eens 600 arbeidsmigranten, die niet binnen de gemeente Zeewolde werkzaam zijn.

 

Voor Peter Epe was het een gunstige deal. Het COA heeft/had een huuroverkomst voor 5 jaar , ingaande 2016 , maar vertrekt al binnen 2 jaar.

De huursom alleen al voor dit deel -AZC- bedroeg ca € 2.000.000,– per jaar. Voor het deel  arbeidsmigranten geldt eenzelfde huuropbrengst per jaar.

De gemeente Zeewolde werkte voortvarend en welwillend mee aan een wijziging van de benodigde vergunningen .

Sipke Veenstra

Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Voel je vrij om deze informatie te delen

Een gedachte over ““Polenhotel” Zeewolde heeft nieuwe eigenaar.

  1. Wat gebeurt er in Nederland . Nieuw azc opgezet. Oude worden gesloten en er mogen arbeidsmigranten in. Totaal 1200 mensen bijna 10 % van de zeewolde bevolking. 1 aansluitingsweg langs een recreatie trein waar de eigenaren niet eens 40 weken in rust mogen verblijven vanwege schandalige controles. Boa’s die om 5 uur s morgens gluren door de ramen. Gekleed als inbrekers met mutsen en sjaals om hun gezicht. Schande gemeente Zeewolde Schande politiek Zeewolde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *